7. Okolišni filmski festival, koji je trebao započeti na Dan planeta Zemlje, 22. travnja 2020., odgađa se za rani rujan ove godine zbog sigurnosnih mjera tijekom pandemije koronavirusa.

Ovogodišnje izdanje marljivo je organizirala Aktivistička grupa Zelene akcije. Svojim kreativnim idejama i vještinama doprinijelo je mnogo učenica, učenika i njihovih mentora i mentorica iz Škole za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok, Klasične Gimnazije i Škole za primijenjenu umjetnost i dizajn iz Zagreba, kao i mnogo volontera i aktivista te nekoliko nezavisnih umjetnika.

Bez brige, sve filmove, sadržaj i iznenađenja koje smo pripremili imat ćete priliku ubrzo iskusiti. Neka ćemo pomalo otkrivati tijekom sljedećih mjeseci, u obliku virtualnih OFF večeri kao i preko društvenih mreža, a veliki finale očekujte u rujnu ove godine u Kinoteci.

Do tada pratite objave festivala na FB stranici  kao i na Instagramu

Čuvajte se, pazite na svoje bližnje i vidimo se uskoro!

____________________________________

Ovogodišnji Okolišni filmski festival organizira se u sklopu projekta Škole održivosti – obrazovanjem do aktivnog građanstva i društvene jednakosti” koji Zelena akcija provodi s partnerima: Klasičnom gimnazijom i Školom primijenjene umjetnosti i dizajna iz Zagreba, Školom za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok, Udrugom bivših učenika ŠPUD-a (UBU) i Udruženjem za razvoj kulture „URK“ (Klub Močvara).

logo projekta Škole održivosti i partnera
** Program sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Stajališta u ovom programu isključiva su odgovornost Zelene akcije i ne odražavaju nužno stajališta Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske. **

Categories: Uncategorized

hrHrvatski